3 in 1 alakformálás

3 in 1 alakformálás nőknek, azaz 3 testsúly csökkentő lépés 1 kezelés során.     

     
1.lépés: A zsírégetés beindítása interferencia készülék segítségével, fájdalommentesen, 30 perc.

 

A modern elektroterápiás gyógyászat és alakformálás nélkülözhetetlen eszköze az általam is használt interferencia készülék. A készülék két eltérő frekvenciájú áramforrással rendelkezik. Az egyik áramforrás frekvenciája állandó, a másik áramforrás frekvenciáját én változtatom. A kibocsájtott két áram egymásra hatásával jön létre az úgynevezett interferencia áram, amely a két frekvencia különbségének megfelelően változik.  

Az interferencia áram előnye, hogy a mélyebben fekvő zsírrétegeket is eléri. Az optimálisan megválasztott frekvencia serkenti a zsírszövetek vérellátását, a több friss vérrel több oxigén jut a zsírsejtekhez, a több oxigén pedig felgyosítja a zsírsejtek égését, ezáltal a zsírszövetek fizikai mérete csökken.

Néhány kezelés után a zsírréteg csökkenése centiméterekben is mérhető.

A különböző alakú és méretű elektródák a hasra, a combokra vagy a popsira helyezve célzottan érik el a legkritikusabb területeket, és fájdalommentesen vezetik be az interferencia áramot mélyen a test zsírszöveteibe. A kezelés ezáltal a narancsbőr ellen és a szülés utáni elváltozások kezelésére is alkalmas.  

2. lépés: A zsírégetést elősegítő hatóanyagok bevitele kellemes masszázzsal, 20 perc. 

Az előző lépésben, az interferencia készülékkel megkezdett zsírégetés egy speciális zsírégető krém bemasszírozásával fokozódik, és fellazul még a legmakacsabb zsírréteg is. Simulnak a narancsbőr okozta gödröcskék, feszesedik a bőr.

A masszázskrém koffein tartalma élénkíti a sejtek agyagcseréjét, ezáltal több zsírsejt ég el. A masszázskrémben található l-karnitin pedig a zsírsav molekulákat a megfelelő sejtekhez szállítja, ahol a zsírsavak elégnek, energia szabadul fel belőlük, a  testünk zsírpárnái pedig fokozatosan csökkennek. 

3. lépés: Egyénre szabott alakkorrekciós torna, a sokéves edzői tapasztalatom alapján, 40 perc. 

Az első alkalommal csodát tenni nem tudunk, de ha legalább ötször eljössz hozzám, akkor látható lesz az eredmény, ezt megígérem!

 

Az első kezelés: 16 000 Ft

Öt alkalmas bérlet: 69 000 Ft

Bejelentkezés telefonon: 06-20-528-8870

e-mail: sonja.siklaky@gmail.com

A kezelések a saját tornatermemben, egyénileg történnek, a 3. ker. Huszti út 41. szám alatt.